Friday, December 31, 2010

Aswan si ndak penyabar

Adedeh....ni org...senyum2 lagi dia

Nak dijadikan cerita... ape kes tetiba ade byk gambar mamat ni kat blog aku?
ape lg...ni gara2 berkat ketidaksabaran beliau utk melihat wajahnya sendiri...miahahaha
yg jd mangsa,,akuuu jugak...
yer r... aku la tkg snap gambar yg x hensem tu....
aiseh....miahhaha...
jan marah ahh wan....
sapa suruh ko balik2 paksa aku upload...hehe
so...gara2 ko paksa2...jd gambar mu d label x ensem olh owner blog ni..hehe
uiiii...serius kenen dia...hehe


Nanti2 lg yer aku upload gambar mu yg lain...slow connection skang neh...
keberatan mengangkat gambar mu neh...hehe...
(kenaaa lg dia...haha)
ps: yg d blakang tu bkn cewek nya k...itu c kikie...yg d sbelah lg la bukan.. 
apa d snap brother ni kenen? bah...t i upload later


ps: gambar ni di ambil atas permintaan beliau sendiri...
atas tujuan yg hanya beliau sorang ketahui...
hehe...
gambar ni di amik masa kami menghadiri
kenduri kawin member class kami kat skul dlu...

5 comments:

kaloy_tnp said...

ui slh paham ni... c tika mau kasi kena aku bah ni.... duina... pdm la ba....

::Si Tka:: said...

kuasa pemadam d tgn owner....hehe...buat baik 100 kali baru d delete...hehe

::Si Tka:: said...

alalala...kesian plak kan...merayu2 dah dia minta delete....bah...xyah lah kita delete...sbb xde pun tujuan kita utk kenakan dia ...if nk kenakan pon takat main2 je...namapun fwen kan? haruss sporting...;lgpun...ok pe pic yg aku snap ni..

kaloy_tnp said...

ya la tu...... nah... pagi ni aku udah wat baik... aku wish... gd morning..... huuhuhuuh

::Si Tka:: said...

ok...bru satu kebaikan... ada 99 lagi ko kena buat..