Monday, January 10, 2011

Sabturiah's Wedding


Semoga berbahagia ke anak cucu

Actually....my fwen wedding ni held on 26th dec 2010...
however...dek kerana kebusyan sy untuk melangkah ke semester baru..
maka,, tergendala aktiviti mengupdate blog ini...

Sabturiah bt Pade is our classmate when we was in form 4 & 5 
at SMK Elopura Bestari Sandakan.
Dulu si Sab ni org nya lincah...kurus...ladies???
hmmm rasanya x kot...
tapi skang ni...
dia dah chubby sikitt...
org nya pun dah ladiess gitu...
dan telah pun mempunyai pekerjaan..
adeiii....tak lah mcm kami2 yg masih single mingle nikan (belum bernikah) ahahaha
btw...semoga berkekalan ke anak cucu lah hendaknya..

alaaaa....c kikie....
ps: bju tu wat sy nmpk gemuk...bju tu tau,,,,bju tu...






 
Alalala....cute nya la kan..AHAHAHA





debushhhh....punya la bgs kan kalau dpt tumbuk btl2..hehe



ahhh... i likeee... ^_^

7 comments:

Mista Phie said...

memba lma dr skula rendah lg ni..
papun congrats la sab.. hihi.. biarpun ni blog c tika..

::Si Tka:: said...

wah...satu skulah upanya masa kamu kecik2 dulu..hehe

kaloy_tnp said...

wawawa...... bnyak lagi tu kan????

HonEyBuNNy said...

salam ziarah,,,

cantik la pelamin n warna hijau baju pengantin tu...;_0

Hurun Akita said...

yupp....mmg lawa...t kita kawen leh kita short list kan green kaler kan ^_~

AARRGH ! ITS ME ! said...

wah kawin .. bila la saya nak kawin haha ..
baru je follow awak ..

boleh tak awak follow saya dan komen kat entry saya yeay .. thanx

http://aarrghitsme.blogspot.com

Hurun Akita @ Ciktika said...

harus....sy follow...maceh ^_~