Tuesday, May 17, 2011

Reput tulang gara-gara blog jogging...

 
 
 
I TAU....KORANG TGH WAT SENAMAN BLOGGING KAN SKANG.....
Huhuhu....kOrang x penat ke blockwalking tu???
tgk korang sikit punya sakan g shout2...org ni blogger baru...
tgk org suma pakat shout2.. den terfikir...apa kebendanya depa kerap walking2...
kalau den yg baru ni ye lah tujuan nk tambah kawan bloq yg tak ramai nih...
ke korang dpt dwet tiap kali org view page korang...
 
Ahhhh....ape2 je lah kojang.... yg CikTka tau...
cikTka SHOUT2 @ terjah2 blog korang sbb nk korang follow..
nk  bekawan...
penat cikTka jalan2...jogging...belari2 kat padang bloq ni..
bloq demi bloq demi bloq cik tka shout...wat baik pi komen...
tp ada yg sampai ati dtg singgah je...alang2 singgah kalo x follow g kan ada baiknya follow skali..
dah dlm list apa2 ceta kita d kmudian hr kan jd senang... 
 
Ahhhh...sudah..sudahhh... hajat nk tulis very short je...sbb i tau...tulis manyak2 mmg xdenye org bace..
ahahahaha...syok sndr g jdnya...ni la an nasib bloggers skang...
huhu...dah2...g bersenam g...
tulang cikTka nak reput dah walking2...
korang teruskan lah....
 
P/S: Minumlah susu anlene.kuatkan tulang blakang para bloggers sekalian..PE LAK NASIB KORANG??








5 comments:

Hurun Akita @ Ciktika said...

* Blogwalking
tershasul2 dah nulisnyew....penat sgt le tu..huhu

aisya said...

tak kesah la org nk follow atau x. terpulang kat org, xpyh nk paksa2.. yg penting org bace entry sy.. kalau setakat klik follow tp x bace entry buat ape.. =)

Akeyla Frr . said...

BW BW !

nida razak said...

hi tqa..hehe..nida pon klo blogwalking nk tambah follower..tp bukan stakat follower, tp untk tambah rakan bloger..bila rapat ngn bloger2 len, mcm2 ley sharing.. =)

Hurun Akita @ Ciktika said...

betul tu nida....nk kawan an an....
btw maceh....dah jd kwn kita kan..t sng kte nk jenguk nida selalu...huhu